Gyprocwerken:

Ben je van plan om nieuwe wanden of plafonds in gyproc te laten plaatsen? Wij zorgen voor al uw gyprocwerken binnen uw woning zowel bij nieuwbouw als renovatie. 

Een plafond of scheidingswanden in gyproc plaatsen wordt meer en meer toegepast en biedt verschillende voordelen zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Afwerkingsmogelijkheden

Gyproc werk je het beste af met een watergedragen muurverf. Deze kun je in nagenoeg alle kleuren laten mengen. Muurverf is over het algemeen mat en glad van structuur. Sommige verfproducenten hebben ook zijdeglans muurverf en structuurverf in het assortiment.

Gyproc schilderen – gebruik altijd een primer

Gyprocwanden en Gyprocplafonds zijn poreus van structuur en je moet de ondergrond daarom, voor het schilderen, behandelen met een primer. Hiermee voorkom je dat de verf door het gips wordt geabsorbeerd en hierdoor niet goed dekt. Er zijn verschillende soorten primers in de handel waaruit je kunt kiezen. Sommige zijn al aangekleurd, wat vooral praktisch is als je de gipsplaten in een lichte kleur wilt schilderen. Met zo'n gekleurde grondlaag dekt de verf veel beter en kun je soms al volstaan met één eindlaag.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.